Genç Denizli Sohbetleri programıyla 2 bin öğrenciye ulaşıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Genç Denizli Sohbetleri programıyla 2 bin...

Genç Denizli Sohbetleri programıyla 2 bin öğrenciye ulaşıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2022 Cumartesi - 11:12Güncelleme: 3 Aralık 2022 Cumartesi - 11:12
Genç Denizli Sohbetleri programıyla 2 bin öğrenciye ulaşıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projesi Genç Denizli kapsamında düzenlenen Genç Denizli Sohbetleri kapsamında 12 liseden 2 binin üzerinde öğrenciye ulaşıldı.

Genç Denizli Sohbetlerinin final programı ise Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Durmuş Ali Çoban Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi, Gülay Kaynak Anadolu Lisesi, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Servergazi Anadolu Lisesi, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi, Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anafartalar Anadolu Lisesi, DOSTEK Koleji ve Yaşar Kımıl Fen Lisesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda, eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya yaklaşık 1 saat süren sunumunu yaptı.

Deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Kapaklıkaya, Denizli Büyükşehir Belediyesinin çok güzel ev sahipliği yaptığını söyledi.

Gençler için bu tür programları gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sizlerle yıllar önce Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliklerimizde buluşmuştuk. Aradan yıllar geçti büyüdünüz, sizlerle Büyükşehir ile Geziyorum programlarımızla yeniden buluştuk. Şimdi de çok kıymetli eğitimci, yazarımız Alişan Kapaklıkaya Bey ile bir araya gelmenize vesile oluyoruz. Sizler için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Sizleri artık önce üniversite öğrencisi ardından da şehrimize ve ülkemize hizmet ederken görmek istiyorum. Yolunuz açık, aydınlık olsun. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.