Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdiği şarkılarla anıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdiği şarkılarla...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdiği şarkılarla anıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2021 Perşembe - 10:06Güncelleme: 11 Kasım 2021 Perşembe - 10:26
Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdiği şarkılarla anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma konserinde, Büyük Önder için seslendirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Koro Şefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki 100 kişilik koro, Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne aldığı programa katılanlar unutulmaz bir anma gecesine tanıklık etti.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ PAYİDAR KALACAKTIR "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konserin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her daim saygı ve minnetle andıklarını ifade etti. Zolan, "O'nun bırakmış olduğu emanet ve eserlere hep beraber sahip çıkarak daha ileriye, daha güzele taşıyacağız. Türkiye Cumhuriyeti inşallah payidar kalacaktır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ata'mızın emaneti emin ellerde, ruhu şad olsun" dedi.

Çok başarılı bir anma programı izlediklerini söyleyen Zolan, "Herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir salonda sizleri misafir etmenin mutluluğunu yaşadık, bizleri yalnız bırakmadınız. Ata’mızı hep beraber andık, ruhunu şad ettik" diye konuştu.

Başkan Zolan konuşmasının ardından tüm sanatçılara çiçek verdi.