Fatih Erkoç en sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Fatih Erkoç en sevilen şarkılarını Denizlililer...

Fatih Erkoç en sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2024 Cumartesi - 14:07Güncelleme: 23 Mart 2024 Cumartesi - 14:07
Fatih Erkoç en sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi

Türk müziğinin usta ismi Fatih Erkoç, Denizli’de düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel hazırladığı programlar tüm hızıyla devam ederken, dün akşam Türk Müziğinin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç, Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluştu.

 

Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlginin yoğun olduğu gecede usta sanatçı, en güzel parçalarını Denizlililer için söylerken, vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan coşku içerisinde eşlik etti.

Konsere katılanların unutulmaz bir gece yaşadığı programın sonunda Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada davetlerine icabet eden hemşehrilerine ve sevilen sanatçı Fatih Erkoç’a teşekkür ederek, Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir kaide hediye etti.

BU AKŞAM BARIŞ MANÇO ŞARKILARI SESLENDİRİLECEK

Öte yandan ramazan etkinlikleri kapsamında, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bu akşam saat 21.30’da da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası, Barış Manço şarkılarını seslendirecek.