Evlilik Okulu’nda 32’nci dönem sona erdi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Evlilik Okulu’nda 32’nci dönem sona erdi

Evlilik Okulu’nda 32’nci dönem sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:43Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 20:43
Evlilik Okulu’nda 32’nci dönem sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu'nda 32'nci dönem sona erdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında yaklaşık 5 yıldır düzenlenen ve yüzlerce mezun veren Evlilik Okulu'nda 32. dönem eğitimi tamamlandı. Kursun sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen Evlilik Okulu sertifika törenine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Değirmenci, törendeki konuşmasında, Ailemi Seviyorum Projesi’nin başarılı bir şekilde devam ettiğini ve Türkiye'ye örnek olduğunu kaydederek, “Aslında hepimizin ortak bir amacı var. Vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven insanlardan oluşan bir toplum olsun istiyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de hedefe giden bu yolda hemşehrilerimize destek olmak istiyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak insanların eğitimine, sporuna, kültürüne ve sanatına destek vermeye çalıştıklarını kaydeden Değirmenci, “Bu kapsamda tamamı ücretsiz olan pek çok projemiz var. Evlilik Okulu bunların içerisinde belki de en başa konulacak farklı projelerimizden bir tanesi. Evliliklerin ilk yıllarında yaşanabilecek problemlere bir nebze olsun çözüm üretebiliyorsak maksat hasıl olmuştur. En temel felsefe karşılıklı saygıdır. Saygı ve sevgi ile pek çok problem aşılabiliyor. Hepinize uzun, huzurlu ve mutlu evlilikler diliyorum” diye konuştu.