İzgi Fuarcılık Limitet Şirketi, Denizli’de son dönemde uygulanan konut ve ofis projeleri ile dikkati çeken yaşam alanları ve iş merkezlerini tek çatı altında topladı. Bu projeler, “Düşlediğiniz Ev, Eviniz İçin Düşlediğiniz Her şey” sloganı ile 15 -18 Mart 2018 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek DEYEF ile görücüye çıkacak. Fuarda, onlarca […]
İzgi Fuarcılık Limitet Şirketi, Denizli’de son dönemde uygulanan konut ve ofis projeleri ile dikkati çeken yaşam alanları ve iş merkezlerini tek çatı altında topladı. Bu projeler, “Düşlediğiniz Ev, Eviniz İçin Düşlediğiniz Her şey” sloganı ile 15 -18 Mart 2018 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek DEYEF ile görücüye çıkacak.
Fuarda, onlarca firma en yeni konut ve ofis projeleriyle fuarda yer alacak. Fuar süresince banka ve finans kuruluşları tarafından düşük faizli anında kredi kullandırılması sağlanacak, yine katılımcı firmaların fuara özel ödeme ve vade seçenekleriyle alıcıların hayallerini gerçeğe dönüştürecek.
EN YENİ EN MODERN PROJELER
İzgi Fuarcılık Limitet Şirketi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada,DEYEF’in15-18 Mart tarihleri arasında Denizli başta olmak üzere İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya gibi kentlerde devam eden yazlık – kışlık konut ve ofis projelerinin sergileneceği bir organizasyon olacağı belirtilerek, şöyle denildi:
“İstanbul ve Ankara’dan sonra ilk defa Anadolu’da bir kentte düzenlenecek olan bu fuar ayrıca diğer sergilenecek olan ürün gruplarıyla da dünyada bir ilk olma özelliğine sahiptir. En yeni ve en modern konut ve ofis projelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünleri, akıllı ev teknolojileri, aydınlatma, güvenlik ve bina otomasyon sistemleri, iç ve dış dekorasyon ürünleri, yapı ve inşaat malzemeleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan fuar şimdiden Denizli gündeminin ilk sırasına oturmuştur.
“DENİZLİLİLER HAYALLERİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞACAK”
İlk olarak 22 – 25 Mart 2017 tarihleri arasında EGE TMF – 1. Ege Tekstil, Hazır giyim Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Dijital Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarını Denizli’ye kazandıran firmamız Deyef – Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı ile de ikinci bir fuarı kente kazandırmış bulundurmaktadır. İlk fuarımızda olduğu gibi sektörün en iyilerinin yer aldığı fuar siz değerli Denizli yatırımcılarının beklentilerini karşılayacak bir içerikte ve kalitede olacaktır. Banka ve finans kuruluşlarıyla yapılan ortak çalışmalarla ev alacaklar için anında kredi, fuara özel faiz oranlarıyla kredi seçenekleri, yine katılımcı firmalarla yapılan işbirliğiyle fuarda özel indirim ve ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olma hayali kuran Denizlilileri hayallerine bir adım daha yaklaştırmış olacağız. İnşallah bu fuar sadece Denizli’nin değil tüm Türkiye’nin gündemine oturacaktır.
“İNDİRİM VE SÜRPRİZLERLE DOLU BİR FUAR OLACAK”
Bu arada özellikle Denizlili hanımların ilgisini çekecek olan mutfak ve banyo ürünler, bahçe ve peyzaj ürünleri fuarımızın en yeni ürün grupları olarak karşınıza çıkacaktır. Hafta içi 10.00 – 21.00 hafta sonu ise 10.00 – 18.00 saatleri arasında açık olacak fuarda sürpriz çekilişler, konserler ve özel lansman indirimleri sizleri bekliyor olacak. İl merkezi ve ilçelerden kamu Kurum ve kuruluşlarının mesai bitiminde, fabrikaların vardiya değişimlerinde ücretsiz servislerle ulaşım imkanı sağlanacaktır. Fuara 4 ay gibi bir süre olmasına rağmen Teknik Yapı (İstanbul), Ege Yapı Birlik (Kuşadası), Terzioğlu İnşaat,Eren İnşaat, Demirayak İnşaat, ATS Gayrimenkul gibi yapı sektörünün lider firmalarının yanı sıra Doğaç Yapı, Yapıtaş, Büke Yapı, Vanucci Mutfak (Çine Mobilya), TR Dekor, Pamukkale Boya, Seleron, EES Yapı Otomasyon Salman Asansör, Vega Elektrik Otomasyon, gibi evlerinizi yaşanabilir kılan onlarca firma ve marka şimdiden hazırlıklarına başladı.
FUAR MERKEZİ DENİZLİ
Ege ve Akdeniz havzalarının birleşimi, ülkemizin en büyük 8. İhracatçısı, yine Ege ve Akdeniz’in sanayi devi Denizli sayısı her gecen gün artan bu fuarlarla da İstanbul’dan sonra ülkemizin en önemli fuar merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Tüm Denizlilileri, Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’nda ağırlamaktan büyük onur duyacağız.”