Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ağustos 2017 Cumartesi - 20:16Güncelleme: 19 Ağustos 2017 Cumartesi - 20:16
Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Başkan Osman Zolan tarafından karşılanan Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplanan halkı selamladı.

Bir dizi program için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Erdoğan'a bu ziyaretinde, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindekiler eşlik etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplanan Denizlilileri selamlayan Erdoğan, kısa bir süre onlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek Şeref Defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Osman Zolan’ı tebrik ederek, bir kez daha Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Osman Zolan ise, Denizli’yi ziyaretinden dolayı Erdoğan’a teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.