Engelli gencin bayram hediyesi Vali Atik’ten – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Engelli gencin bayram hediyesi Vali Atik’ten

Engelli gencin bayram hediyesi Vali Atik’ten

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Temmuz 2020 Perşembe - 13:11Güncelleme: 30 Temmuz 2020 Perşembe - 13:11
Engelli gencin bayram hediyesi Vali Atik’ten

Denizli’nin Çivril ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Umut Ünal’a Vali Ali Fuat Atik’den bayram hediyesi. Çok istediği telefona kavuşan engelli genç, görüntülü konuştuğu Vali Atik ile içinden geldiği gibi konuşup, “abi” diye hitap etti.

Çivril’in Koçak Mahallesi’nde annesi Emine, babası Dursun Ünal ile birlikte yaşayan ve ailenin tek çocuğu olan doğuştan engelli Umut, yaşam dolu bir genç. Ailesi engelli maaşıyla geçimini sağlarken, Umut’a hayırseverler de yardımda bulunuyor.

Hayırseverlerin akülü engelli aracı sağlamasıyla sevinen Umut Ünal’a bayram hediyesi de Vali Ali Fuat Atik’den geldi. Umut’un çok istediği cep telefonunu sağlayan Atik, bunu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Erdoğan aracılığıyla ulaştırdı.

VALİ ATİK İLE GÖRÜŞTÜ

Çok istediği telefona kavuşan Umut Ünal, Vali Atik ile bir de telefon görüşmesi yaptı. Çok sevindiğini söyleyen Umut, yalın ve içinden geldiği gibi konuşurken, Atik’e “abi” diye hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu’nun selamlarını ileten Atik, Umut’un kendisini arayabileceğini söyledi. Daha sonra da “Hayırseverlerimiz, doğuştan engelli Umut kardeşimize imece usulüyle akülü araç alıp sevindirmişler. Bize de cep telefonu hasretini sona erdirmek nasip oldu. Umut’un sevinci her şeye değer. Devlet millet el ele vererek nice engelleri hep birlikte aşacağız. Umut’lara umut olacağız” paylaşımını yaptı.