Müftüoğlu, Denizli’de öğrencilerle buluştu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Müftüoğlu, Denizli’de öğrencilerle buluştu

Müftüoğlu, Denizli’de öğrencilerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2023 Çarşamba - 10:52Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba - 10:53
Müftüoğlu, Denizli’de öğrencilerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Büyükşehir ile Gençlik Buluşmaları” programında “Gri Koç” adıyla tanınan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nu 107 okuldan 15 bin 856 öğrenci ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ile Gençlik Buluşmaları programına Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nu konuk etti. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa lise 11 ve 12. sınıf ile mezun öğrenciler katıldı.

“YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu” başlıklı sunumuyla başarının sırrını anlatan Müftüoğlu’nun 5 gün boyunca verdiği seminere 107 okuldan 15 bin 856 öğrenci katıldı. 15 bölüm halinde sunulan seminere katılan Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunu belirten Zolan, gençlerin donanımlarını artırmak ve üniversite yolculuklarında destek olmak için proje ve çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

SINAV ÜCRETLERİ BÜYÜKŞEHİRDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sınav ücretlerini karşılayacaklarını duyuran Zolan, “Sizlerin hep yanında olduk, daha ileri ve güzele gitmeniz için de gayret sarf etmeye devam ediyoruz. Bu sene üniversite sınavına gireceksiniz. Sınav ücretlerinizi yatıracaksınız. Siz ücretleri yatırdıktan sonra biz duyuruya çıkacağız. Sınav ücretlerini yatırdığınız dekontları internet üzerinden bize göndereceksiniz. Biz de size yatırmış olduğunuz sınav ücretini iade edeceğiz” diye konuştu.

YKS’DE ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELER

Müftüoğlu ise, interaktif sunumuyla gençlere üniversiteye uzanan yolda altın değerinde tavsiyelerde bulundu.“YKS’ye 7 ay kala kazanma navigasyonu”sunumunu yapan Gri Koç, öğrencilerin sınava hazırlık süreci, stresle baş etme yolları, verimli ders çalışma yöntemleri, zamanın iyi değerlendirilmesi ve motivasyonun yüksek tutulmasıyla ilgili bilgiler aktardı.