DESOB yönetiminden Zolan’a ziyaret – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. DESOB yönetiminden Zolan’a ziyaret

DESOB yönetiminden Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2023 Pazartesi - 11:08Güncelleme: 18 Eylül 2023 Pazartesi - 11:08
DESOB yönetiminden Zolan’a ziyaret

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) yönetimi, Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği, yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Ticaret İl Müdürü Cihat Özdemir, 36. Ahilik Haftası dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

 

Erbeği, ziyarette yaptığı konuşmada,“Biz 70 bin esnafımızla sizin yanınızdayız. Ahilik geleneğinden geliyoruz ve bu geleneği sürdürmek için gayret ediyoruz. Ahilik Bayramımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ahilik Haftası’nı kutlayan Zolan ise, “Ahilik bizleri bugünlere getiren bir güzellik, ecdadımızdan bizlere kalan en güzel mirastır. Ahilik demek kardeşlik demek, Ahilik demek yardımlaşmak demek, Ahilik demek en kaliteli ürünü üretmek demektir” ifadelerini kullandı.

Bugün kanunlarla sağlanan ticaretin geçmişte Ahilik geleneği ile yerine getirildiğini anlatan Zolan, “Denizli bugünlere Ahiliğin çizgisinden yürüyerek gelmiştir. Allah yolumuzu açık etsin. Şehrimizde 70.000 esnafımız var. Biz de 70.000 esnafımızın yanındayız. Allah’ım onlara güç kuvvet versin” diye konuştu.