DESKİ’den Akalan Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışması – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. DESKİ’den Akalan Mahallesi’nde içme suyu hattı...

DESKİ’den Akalan Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2023 Çarşamba - 13:24Güncelleme: 26 Temmuz 2023 Çarşamba - 13:24
DESKİ’den Akalan Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nde başlatılan çalışma kapsamında bölgeye 37 bin 600 metre içme suyu hattı döşeneceği belirtildi.

DESKİ Genel Müdürlüğünün, Akalan Mahallesi’nde başlattığı içme suyu hattı yenileme projesi sürüyor.

Hattın uzun zaman önce yapıldığı için ömrünü tamamladığı , sık sık patlaklara neden olduğu bu sebeple 37 bin 600 metre son teknoloji polietilen boruların döşendiği kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt vermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Akalan Mahallesi için çok önemli bir çalışmayı hayata geçirdiklerini, ömrünü tamamlayan hatları baştan aşağı yenilediklerini aktaran Zolan, “Altyapı yatırımlarımızı yapıp suyumuzu koruyarak gelecek nesillere ulaştırmak için gayret ediyoruz. Çünkü su hayat demektir. Su olmadan yaşam mümkün değil. Projemiz tamamlandığında suyumuzu kesintisiz ve kayıp yaşamadan insanımıza ulaştıracağız. Sabır gösteren, destek veren tüm hemşehrilerimeteşekkür ediyorum. Biz milletimize hizmet için varız” ifadelerini kullandı.