DENTUROD yönetimi, Zolan’ı ziyaret etti. – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. DENTUROD yönetimi, Zolan’ı ziyaret etti.

DENTUROD yönetimi, Zolan’ı ziyaret etti.

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2021 Perşembe - 16:42Güncelleme: 23 Eylül 2021 Perşembe - 16:42
DENTUROD yönetimi, Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesin kentin tanıtımı ve turizm alanında yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden tebrik DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Denizlimizin tanıtımı adına sürdürdüğünüz çalışmalar bizler içinde heyecan verici ve moral kaynağı oluyor, emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’nin güzelliklerini herkese tanıtmak için yoğun uğraşlar verdiklerini, el ele tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Denizli turizmine katkı verenlere ve çalışmalarından dolayı DENTUROD yönetimine teşekkür eden Zolan, “Denizlimizde dört mevsim turizm faaliyetleri olduğunu tüm dünyaya birlikte duyurmaya, çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Geçmişten bugüne DENTUROD ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projelerimizin de meyvelerini almamız bizleri mutlu ediyor. Ben bu konuda gayret gösteren arkadaşlarıma, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.