Denizlispor’un Haluk Ulusoy Spor Tesisleri dezenfekte edildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizlispor’un Haluk Ulusoy Spor Tesisleri dezenfekte...

Denizlispor’un Haluk Ulusoy Spor Tesisleri dezenfekte edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2020 Pazartesi - 15:17Güncelleme: 16 Mart 2020 Pazartesi - 15:17
Denizlispor’un Haluk Ulusoy Spor Tesisleri dezenfekte edildi

Coronavirüsüne karşı önlemlerini artırarak sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yukatel Denizlispor'un merkezi olan Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi corona virüsüne karşı aldığı tedbirlerini artırarak sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesine bağlı ekipler, yeşil-siyahlı ekibin merkezi olan Şemikler Mahallesi'ndeki Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde de dezenfeksiyon uygulamasında bulundu. Büyükşehir Belediyesinin özel kıyafetli görevlileri, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünler ile dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

TÜM ALANLAR DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİNDEN GEÇİRİLDİ

Yukatel Denizlispor Kulübünün yönetim, teknik heyet ve futbolcuların kullandığı çalışma alanları, toplantı salonları, dinlenme alanları, fitness salonu, soyunma odası, malzeme odası, çamaşırhane, teknik direktör, sportif direktör ve yardımcı antrenörlerin odası gibi birçok alan dezenfeksiyon işlemlerinden geçirildi.

DENİZLİ TELEFERİK VE BAĞBAŞI YAYLASI'NDA DA TEDBİR ALINIYOR

Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı otobüs terminali, şehir içi belediye otobüsleri, parklar, dinlenme alanları, kültürel ve spor tesisleri gibi tüm Büyükşehir hizmet noktalarında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda da tedbiri elden bırakmıyor. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı tesislerdeki teleferik kabinleri, asansörler, merdiven tutamaçları, gişeler, tüm giriş ve çıkış noktalarında dezenfeksyion uygulamasında bulunuyor. Alt istasyonun dışında ekipler ayrıca üst istasyondaki tüm tesislerde, ulaşım araçlarında, yayladaki dinlenme alanlarında, oyun guruplarında ve diğer tesislerde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyor.