Denizlispor yönetiminden Zolan’a galibiyet hediyesi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizlispor yönetiminden Zolan’a galibiyet hediyesi

Denizlispor yönetiminden Zolan’a galibiyet hediyesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Kasım 2018 Pazartesi - 11:18Güncelleme: 26 Kasım 2018 Pazartesi - 11:18
Denizlispor yönetiminden Zolan’a galibiyet hediyesi

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında kendi evinde karşılaştığı Giresunspor’u 3-2 mağlup eden Denizlispor, bu galibiyetini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a armağan etti.

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında 10 kişi kaldığı maçta Giresunspor’u 3-2 mağlup eden Denizlispor’da yönetim "En büyük destekçimiz" diyerek aldıkları galibiyeti Zolan’a armağan etti. Hafta sonu aldığı muhteşem zaferle Spor Toto 1. Lig'de 2. sıraya yükselen Denizlispor'un yeni Başkanı Ali Çetin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı kesin olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ve bu inandığımız yolda bizlerin en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan beyefendiye hediye ediyoruz” dedi.

"O SENE BU SENE"

Üst üste 5. Maçını kazanan Denizlispor, bu maçlarda rakip filelere 15 gol bıraktı. Yeşil siyahlıların en zor zamanlarında yanında yer aldıklarını belirten Zolan, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin'in galibiyet hediyesi için büyük onur duyduğunu belirterek teşekkür etti. Yeşil siyahlı ekibin üst üste aldığı galibiyetlerden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Şehrimizin markası Denizlispor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız. Her geçen gün daha iyiye giden Denizlisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. İnşallah 'o sene bu sene' olacak" diye konuştu.