Denizlispor yönetimi, Başkan Zolan’ı ziyaret etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizlispor yönetimi, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Denizlispor yönetimi, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ekim 2020 Salı - 10:50Güncelleme: 13 Ekim 2020 Salı - 10:50
Denizlispor yönetimi, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce kongresini gerçekleştiren Yukatel Denizlispor Kulübünün Başkanı Ali Çetin ve yeni yönetimini ağırladı. Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeşil-siyahlı kulübün yeni yönetimine başarılar diledi.

Denizlispor’un Denizli’nin en önemli markası olduğunu vurgulayan Zolan, "Zor bir görev üstlendiniz ama Denizlispor sizlerin sahiplenmesi ile daha da iyiye, daha da güzele gidecek. Hem Süper Lig’de olmayı hem de büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Bu takım hepimizindir. Bizler de her zaman sizin yanınızda olmaya, size destek vermeye gayret ediyoruz. Sonuçların daha güzel olacağından şüphemiz yok. 1966’da başlayan süreç inşallah başarılarla devam edecek. Yeni göreviniz hayırlı olsun, yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum" dedi.

Çetin ise, Zolan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "İyi bir Denizlispor izletmek, güzel sonuçlar almak için sizlerin de sayesinde var gücümüzle mücadele edeceğiz. Sizin her zaman yanımızda olduğunuzu, bize her zaman destek verdiğinizi, tüm yönetimim ve şehrimiz biliyor. İnşallah güçlü bir şekilde yürüyüşümüz devam edecek. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz" diye konuştu.