Her yerden kar haberleri geliyor – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Her yerden kar haberleri geliyor

Her yerden kar haberleri geliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Aralık 2019 Pazartesi - 10:38Güncelleme: 30 Aralık 2019 Pazartesi - 10:49
Her yerden kar haberleri geliyor

Denizli’de kar yağışı yüksek kesimlerden başlamak üzere etkili olmaya başladı. Özellikle yüksek rakımlı yerleşim birimleri beyaz bir örtüyle kaplandı.

Meteorolojinin tahminleri tuttu ve kar yağışı sabah saatlerinden itibaren başladı. Pamukkale’nin Uzunpınar Mahallesi ile çevresindeki yerleşim birimlerinde kar yağışı görüldü. Bağbaşı Yaylası’na da kar yağdı.

ÇAMELİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Çameli ilçesinin merkez ve mahallelerinde sabah saatlerinde başlayan kar, kısa sürede etkili oldu. Çameli-Fethiye yolunu kullanacak sürücülerin dikkatli olmaları, kar lastiksiz ve zincirsiz yola çıkmamaları uyarısı yapıldı.

HONAZ’DA 3 MAHALLEDE ETKİLİ OLDU

Honaz’ın Yukarı Karaçay, Aydınlar ve Akbaş mahallelerinde de sabah saatlerinde başlayan kar yağışının devam ettiği bildirildi.

BULDAN’DA KAR

Kar yağışı, Buldan’ın doğal güzelliklerinden birisi olan Süleymanlı gölü ve çevresinde de görüldü. Süleymanlı Mahallesi beyaz bir örtüyle kaplandı

ÇİVRİL’DE YÜKSEK KESİMLER KARLA KAPLANDI

Kar yağışı Çivril’in yüksek kesimlerindeki yerleşim birimlerinde de görüldü. İlçenin Çapak, Belence, Reşadiye ve Osmanköy mahallelerinde kar yağışı başladı.

ÇARDAK’TA DA ETKİLİ OLUYOR

Kar yağışının Çardak’ın Hayriye ve Söğüt gibi yüksek rakımlı mahallelerinde de başladığı, kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu kaydediliyor.

ÇAL’IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Çal ilçesinin Çökelez Dağı bölgesine yakın yerlerdeki mahallelerde de kar yağışı başladı. Bayıralan ve Peynirciler mahalleleri kısa sürede beyaza büründü.