Denizli’nin altın kızları rekorla madalyaya uzandı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’nin altın kızları rekorla madalyaya uzandı

Denizli’nin altın kızları rekorla madalyaya uzandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2021 Perşembe - 11:20Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma - 08:35
Denizli’nin altın kızları rekorla madalyaya uzandı

Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı, 29Mart-1 Nisan tarihlerinde Yalova’da yapılan Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası’na damga vurdu. 477 kulübün mücadele ettiği şampiyonada Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi'nde finale kalan Belediyesporlu karateciler, finalde Gaziosmanpaşa Belediyespor’u mağlup etmeyi başardı. Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan’dan oluşan Belediyespor Takımı, finalde aldığı 26.14 puan ile turnuva rekoru kırarak altın madalyayı göğüsledi.

İLK TEBRİK ZOLAN’DAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Şampiyonu olan sporcuları tebrik ederek, "Başarılarınızın daim olmasını arzu ediyoruz. İnşallah Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve sizlerin de gayretleri ile nice başarılara imza atacağınızdan şüphem yok. Sizlerin başarılarını duydukça heyecanlanıyor, daha çok motive oluyoruz. Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamı diliyorum" ifadelerini kullandı.