Denizlili judocu Akıncı’dan Balkan 3’üncülüğü – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizlili judocu Akıncı’dan Balkan 3’üncülüğü

Denizlili judocu Akıncı’dan Balkan 3’üncülüğü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2022 Salı - 11:25Güncelleme: 13 Eylül 2022 Salı - 11:26
Denizlili judocu Akıncı’dan Balkan 3’üncülüğü

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Mehmet Ali Akıncı, milli formayla katıldığı Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda 3’üncülük elde etti.

Balkan Judo Federasyonu tarafından 10-11 Eylül tarihlerinde Kocaeli’nde Ümitler Balkan Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Bosna Hersek, Romanya, Karadağ, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Kosova ve Kuzey Makedonya’dan 200 dolayında sporcunun katıldı.

Şampiyonada mücadele eden şampiyonada Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo ve Milli Takım sporcusu Mehmet Ali Akıncı, + 90 Ümit Erkekler kategorisinde Karadağlı rakibi Sestovic Luka’yı mağlup ederek bronz madalya kazandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Sporcu Akıncı’yı tebrik ederek, “Milli forma altında şehrimizi ve ülkemizi gururlandıran genç kardeşimiz Mehmet Ali Akıncı’yı bir kez daha tebrik ediyor, antrenörlerimize, ailesine ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Geleceğimize yatırım yapmaya, spora ve sporcuya destek veremeye devam edeceğiz. Allah’ım nice başarıları nasip etsin” diye konuştu.