Gençler Büyükşehirin gezileriyle güzel anlar yaşadı – D20Haber
17.05.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Gençler Büyükşehirin gezileriyle güzel anlar yaşadı

Gençler Büyükşehirin gezileriyle güzel anlar yaşadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2022 Cumartesi - 10:41Güncelleme: 26 Mart 2022 Cumartesi - 14:41
Gençler Büyükşehirin gezileriyle güzel anlar yaşadı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin liselerin 11. ve 12. sınıflarına yönelik başlattığı “Büyükşehir İle Geziyorum” organizasyon gençler tarafından beğenildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gezi programıyla liselerin 11. ve 12. Sınıflarına devam eden öğrenciler, kentin doğal ve kültürel değerleri görme olanağı buldu. Gezinin ilk haftaki programa Merkezefendi, Sarayköy, Honaz, Buldan, Güney, Bozkurt, Babadağ, Baklan ve Çardak ilçelerinden yaklaşık bin öğrenci katıldı.

Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti ile Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı gezen liseli gençler, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nı da götürüldü. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Başkan Osman Zolan ile buluşan öğrenciler, buradaki planetaryumda uzayın derinlikleri ile Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunca hazırlanan “Söz Sende” adlı oyunu izledi.

“Büyükşehir İle Geziyorum” programına katılan öğrencilerden bazılarının değerlendirmeleri şöyle:

Hakkı Barış Özormancık: Gezi çok güzel gidiyor. Bir haftadır bu geziyi bekliyorduk. Çok güzel bir aktivite olmuş. İnsanlarla kaynaşıyoruz. Sınavlardan önce kafa dağıtmak içinböyle bir gezi gerekliydi. Hem koronadan dolayı maskelerden de bunalmıştık. Şimdi açık havada gezmek güzel oluyor.”
Gülçin Karakaya: “Proje bence çok güzeldi en eğlencelisi de belki tiyatroydu. Tarihi yerleri de görmüş olduk çok iyiydi. Üniversite sınavı öncesi güzel bir etkinlikti.

İzzetcan Karademir: Bizim için çok eğlenceliydi. Özellikle planeteryum ve tiyatro bence çok güzeldi. Bu yıl girecek olduğumuz sınavlar geleceğimiz için çok önemli ve sürekli stres içerisindeyiz. O yüzden bu program çok güzel oldu.

Haberin DevamıReklam




Selahattin Ürkmez: Ben çok memnun oldum gerçekten. Pamukkale ayrı bir güzeldi, planetaryum ayrı bir güzeldi, tiyatroyu çok beğendim. İyi bir etkinlik oldu. Sınav öncesi bizim için motive oldu. Çok beğendim, çok memnun kaldım.

Ahmet Eroğlu: Bu gezi bize moral anlamında çok iyi oldu. Hepimizin sınav stresi var. Okul, ev arasında hepimiz sıkılıyoruz. Aslında böyle bir şeye herkesin ihtiyacı vardı.

Busenur Gökgöz: Biz bugün çok eğlendik çok verimli bir gezi oldu. Son sınıf olarak da kafamızı dağıttığımız için çok mutluyuz. Bence her sene düzenlenmeli.

Cennet Övünçkan: Bugün bizim için moral,motivasyon ve destek anlamında çok güzel bir etkinlik oldu. Çok stresli olduğumuz şu dönemde sınavlara hazırlandığımız zaman böyle bir etkinliğin olması bizim için çok moral verici oldu. Bunun için çok şanslıyım. Bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.

 

Özlem Sude Kocabıyık: Daha önce gidemediğim yerlere gittim benim için çok güzel oldu. Aynı zamanda sınav stresindeyiz o yüzden bizim için moral ve motivasyon oldu. Böyle çalışmalar devam ederse çok güzel olur. Ben ayrıca hayvanları da çok seviyorum. Buraya geldiğim içinde çok mutluyum. Bu geziyi düşünüp düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum.