Çocukluğundan itibaren topladıklarını dükkan açıp satışa sundu – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çocukluğundan itibaren topladıklarını dükkan açıp satışa...

Çocukluğundan itibaren topladıklarını dükkan açıp satışa sundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Kasım 2020 Pazar - 14:12Güncelleme: 29 Kasım 2020 Pazar - 14:13
Çocukluğundan itibaren topladıklarını dükkan açıp satışa sundu

Denizli’de genç girişimci, çocukluğundan itibaren topladığı para ve eşyaları, açtığı dükkanda satışa sundu.

Küçük yaşlardan itibaren dikkatini çeken eşya, cihaz ve benzeri eşyalar ile paraları toplayan Şahin Gündoğan, şimdi de bunları satmak üzere iş yeri açtı. Herkese “elinizdeki eşyaları çöpe atmayın” önerisinde bulunduğunu kaydeden Gündoğan, “Yaklaşık 5 yıldır antika eşya satışı yapıyorum. Benim bu sevdam çocukluk yaşlarımda başladı. Çocukluğumdan beri ben eski paraları toplamaya başladım. Tabi eski eşyaları da aldık. Belli bir zamandan sonra da sevdiğimiz işi yapmaya başladık” dedi.

Birçok kimsenin çöpe atılacak eşya olarak gördüğü ürünlerin yaşanmışlıkları anlattığını belirten Gündoğan, “Buraya satmaya gelenler de oluyor ve biz bunu değerlendirmeye çalışıyoruz. İnsanların çöp gördüğü şeyleri ve belli bir kültür belli bir yaşanmışlık olduğunu bildiğimiz için, biz insanların çöp gözüyle bakmamalarına ve ellerindeki eskileri atmamalarını istiyoruz. İlgili insanların kullanması için bir şekilde sunum yapmalarını istiyoruz. İllaki bu iş para işi değil bir sevda işi” diye konuştu.

Televizyonlarda yayınlanan programların da katkısıyla eski eşyaların değerinin anlaşılmaya başlandığını söyleyen Gündoğan, herkese ve her keseye uygun ürünler bulundurmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

DENİZLİ (İHA)