Denizlili Çocuklar Harika Kanatlar Müzikali’ni izledi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizlili Çocuklar Harika Kanatlar Müzikali’ni izledi

Denizlili Çocuklar Harika Kanatlar Müzikali’ni izledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2022 Pazartesi - 11:41Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi - 12:21
Denizlili Çocuklar Harika Kanatlar Müzikali’ni izledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu etkinliğiyle çocukları Harika Kanatlar Müzikali ile buluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, cumartesi günü 4 seans sahnelenen Niloya’nın ardından dün de Harika Kanatlar Müzikali ile çocukları buluşturdu. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’ndaki etkinlikte, Harika Kanatlar’ın sevilen kahramanları Jet, Donnie ve Dizzy ile kutuplarda yaşayan sevimli dostları 4 ayrı seansta sunuldu.

Aileleriyle birlikte salonu dolduran çocuklar, eğlenceli şarkılar ve beğenilen karakterlerin yer aldığı müzikalle keyifli dakikalar geçirdi. Büyükşehir Belediyesinin sömestr tatili öncesi karne hediyesi verdiği binlerce çocuk unutamayacakları bir hafta sonu yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklara Niloya ve Harika Kanatlar Müzikali ile karne hediyesi vermek istediklerini söyledi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından güzel etkinliklere imza attıklarını kaydeden Zolan, “Eskiden küçük etkinlikler yapabiliyorduk. Çok şükür şimdi burada 500, 1000, 2 bin kişilik salonlarımız var. Çok güzel programlar yapabilmek için bu salonları yaptık” dedi.

Alt ve üstyapı gibi fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel hizmetleri de çok önemsediklerini vurgulayan Zolan, “Burada çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı görmek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız mutlu, bizler mutlu. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim” diye konuştu.