Kurumlar arası koordinasyon konuşuldu – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kurumlar arası koordinasyon konuşuldu

Kurumlar arası koordinasyon konuşuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2018 Salı - 16:27Güncelleme: 6 Şubat 2018 Salı - 16:27
Kurumlar arası koordinasyon konuşuldu

Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirilen “İl İdare Şube Başkanları Toplantısı”nda, kurumlar arasında koordinasyon ele alındı.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince yılda 4 kez düzenlenen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı 2018 yılı ilk oturumu gerçekleştirildi. Vali Hasan Karahan başkanlığındaki toplantıya vali yardımcıları Kemal İnan ve Hakkı Ünal, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve yatırımcı kamu kurumlarının il müdürleri katıldı.

Haberin DevamıReklam




Polisevi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Karahan, hizmet kalitesinin arttırılması için kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasının önemine dikkati çekti. Karahan, daha sonra gündem maddelerini katılımcılarla paylaşarak, başbakanlık ve bakanlıklar tarafından yayınlanan yönetmelik, genelge ve tebliğlerin uygulanması ile uygulamada ortaya çıkabilecek sorunların çözümüne ilişkin konular hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca genel asayiş durumu, okul çevrelerinin güvenliği, uyuşturucu ile mücadele ve devam eden yatırımların son durumlarının değerlendirildi. Hizmet kalitesinin arttırılması, iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.