Yaz konserleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda başladı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yaz konserleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda...

Yaz konserleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:56Güncelleme: 24 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:56
Yaz konserleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesince her yıl düzenlenen yaz konserleri İncilipınar ve Adalet Parkı’nda yapılan konserler ile başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yaz konserleri, 21 Temmuz Cuma günü İncilipınar Parkı’nda, 22 Temmuz Cumartesi günü ise Adalet Parkı’nda gerçekleştirilen konserlerle başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Sanatçısı Ahmet Nuri Çağdaş sevilen şarkıları Denizlililer için seslendirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserlerde Türk Sanat Müziği’nin klasik eserleri büyük beğeni alırken, müzikseverler eserlere hep bir ağızdan eşlik etti.

Adalet Parkı’nda gerçekleşen yaz konserine katılan Zolan, burada yaptığı konuşmada, klasik hale gelen yaz konserlerini bu sene de keyifli bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti. Konseri izlemeye gelenler ile Ahmet Nuri Çağdaş ve müzisyenlere teşekkür eden Zolan, şunları söyledi:

“Yaz konserlerimiz çok değerli sanatçılarımızın katılımlarıyla devam edecek. Yaz aylarını gerçekleştireceğimiz konserlerimizle dinlenerek ve keyifli bir şekilde geçirip önümüzdeki süreçte güzelliklerimizi inşallah artırarak yolumuza devam ederiz. İnşallah bundan sonra daha güzel günleri Allah’ım bizlere nasip etsin. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.”

Zolan, daha sonra günün anısına konservatuvar sanatçısı Çağdaş’a Denizli Horozu figürlü plaket verdi.