Yağış yok ama buz kestik – D20Haber
12.05.2025, Pazartesi
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yağış yok ama buz kestik

Yağış yok ama buz kestik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Aralık 2018 Perşembe - 16:17Güncelleme: 20 Aralık 2018 Perşembe - 16:17
Yağış yok ama buz kestik

Denizli’de buz kestiren hava. Kent merkezinde gündüz hava sıcaklığı 5-6 dereceye kadar düşerken, gece için ise termometrelerin eksiyi göstereceği ilçelere zirai don uyarısı yapıldı.

Denizli’de yağışlar kesildi, yerini donduran bir hava aldı. Bugün, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde gündüz hava sıcaklığı 5-6 derece olarak ölçüldü.

GECE DAHA SOĞUK

İl genelindeki soğuk hava gece daha fazla hissedilecek. Acıpayam, Çal, Bekili, Çardak, Çameli, Tavas, Çivril, Serinhisar ve Kale’de sıcaklık gece eksi 2 dereceye düşerken, yarın gündüz en yüksek 10-11 olarak tahmin ediliyor.

Haberin DevamıReklam




Babadağ, Bozkurt ve Güney gece eksi 1, Baklan ise sıfır dereceyi görecek.

Gece sıcaklığı eksiye düşeceği ilçelere hafif zirai don uyarı yapıldı.

GÜNEŞ ÇIKACAK AMA…

Yarından itibaren parçalı bulutlu havanı tahmin edildiği Denizli’de güneş görülecek ama hava sıcaklığı gündüzleri 10 derecenin biraz üzerinde seyredecek.