Denizli’de kar yağışı şehirlerarası karayollarında trafiği olumsuz etkiliyor. Özellikle Denizli-Antalya karayolunda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik kazaları yaşanıyor.
Denizli’nin yüksek rakımlı kesimlerine sabah saatlerinden itibaren aralıklarla yağan kar yağışı karayollarında trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Denizli Ankalya karayolunun Serinhisar ilçesi sınırları içinde kalan bölümünde kar ve buzlanma sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Kayan araçların çarpışmasıyla maddi hasarlı kazalar meydana gelirken, otomobil ve tırlar da kayma nedeniyle karayolundan çıkıp şarampolde kalıyor.
Karayolları ekipleri yolları açık tutabilmek için çalışmalar yaparken, bu bölgede araç geçişlerine kontrollü izin veriliyor.