Denizli’de trafik kördüğüm oldu – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de trafik kördüğüm oldu

Denizli’de trafik kördüğüm oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2017 Pazar - 00:04Güncelleme: 20 Ağustos 2017 Pazar - 00:04
Denizli’de trafik kördüğüm oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programında koruma önlemleri en üst düzeyde alınıp, geçeceği güzergahlarda bazı caddeler trafiğe kapatılınca sürücüler için öğleden sonrası çileli geçti. Deyim yerindeyse içinden çıkılmaz hal alan kent trafiği kördüğüm oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızının düğününe ve AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere bugün Denizli’deydi. Çardak Havaalanı’ndan kente gelişte ve Denizli Valiliğini ziyarette, İstasyon Caddesi ile Gazi Bulvarı trafiğe kapatıldı. Bayramyeri bölgesine gelmek isteyen sürücüler bu nedenle zor anlar yaşadı. Araçların yönlendirildiği Halk Caddesi’nde trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı. Araçların santim santim ilerlemesi nedeniyle yer yer gerginlikler yaşandı.

Valilik sonrası Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden, daha sonra AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’na giden Erdoğan’ın geçişi sırasında Lise ve Çamlık caddeleri trafiğe kapatıldı. Bu nedenle sürücüler, kent merkezine ulaşmakta zorlandı.