Denizli’de toplu taşımaya zamlı bayram sürprizi – D20Haber
24.05.2024, Cuma
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de toplu taşımaya zamlı bayram sürprizi

Denizli’de toplu taşımaya zamlı bayram sürprizi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Eylül 2017 Pazartesi - 13:46Güncelleme: 4 Eylül 2017 Pazartesi - 13:46
Denizli’de toplu taşımaya zamlı bayram sürprizi

Denizli’de toplu taşıma ücretine zam yapıldı. Bayramın ilk 2 günü ücretsiz yolcu taşıyan belediye otobüslerinde, 3’üncü günden itibaren zamlı tarife uygulanmaya başladı. 2 lira 25 kuruş olarak belirlenen tarifenin minibüslerde de geçerli olacağı belirtilirken, zammın minibüsçülerden gelen talep üzerine yapıldığı ifade ediliyor.

Denizlililer, Kurban Bayramı’nda ulaşım zammı sürpriziyle karşılaştı. Bayramın ilk 2 günü Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanan vatandaşlar, 3’üncü bayram günü uygulamaya konulan zamlı ulaşım tarifesiyle şaşkına döndü.

Haberin DevamıReklam




Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin kararına göre belediye otobüslerinde sivil yolcu ücreti 2 liradan 2 lira 25 kuruşa çıkarıldı. Öğrenciler için uygulanan 1,5 liralık tarife ile sivil ve öğrenci abonman ücretleri ise değişmedi.

Şehir içi toplu taşıma hizmeti veren minibüsler de 2 lira 25 kuruştan yolcu taşıyacak. Bu arada zammın Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan gelen talep üzerine yapıldığı ifade ediliyor.