Tam kapanmaya saatler kala caddelerde kalabalık arttı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Tam kapanmaya saatler kala caddelerde kalabalık...

Tam kapanmaya saatler kala caddelerde kalabalık arttı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2021 Perşembe - 15:52Güncelleme: 29 Nisan 2021 Perşembe - 18:01
Tam kapanmaya saatler kala caddelerde kalabalık arttı

Coronavirüs tedbirleri kapsamında ilan edilen tam kapanma öncesi caddelerde yoğunluk artarken, bankamatikler ile alışveriş noktalarında uzun kuyruklar oluştu.

Kabine toplantısı sonrası 29 Nisan-17 Mayıs arasında tam kapanmaya gideleceği ilan edildi. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi kent merkezindeki caddelerdeki insan yoğunluğunda artış yaşandı. Özellikle 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda artan yoğunluğun yanı sıra,  banka işlemleri ile marketlerde kalabalıklar oluştu. Sosyal medafeye uyulmadığı gözlemlenirken, caddelerde oluşan yoğunluk drone ile görüntülendi.

“BUGÜNE KADAR KAPATILMASI GEREKİRDİ”

Kısıtlama öncesinde alışveriş için dışarıya çıktığını belirten Yılmaz Sezgin, tam kapanmanın daha önce yapılması gerektiğini ifade ederken, sağlık çalışanı Semra Kaynar hasta sayısının 300’ü aştığını aktararak insanların daha duyarlı olmasını istediklerini söyledi.

“DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ”

Alışveriş için sırada bekleyen Hüseyin Pişkin ise,  “17 gün içerisinde pazarların ne olacağı belli değil. Marketler açık ama değişiklik olsun diye alışveriş yapma ihtiyacı duyuyoruz. Her gün kuru bakliyat ve yeşillik olmaz” dedi.

DENİZLİ (İHA)