Sevgi Eli’nden genç çifte 14 Şubat sürprizi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sevgi Eli’nden genç çifte 14 Şubat...

Sevgi Eli’nden genç çifte 14 Şubat sürprizi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Şubat 2022 Pazartesi - 15:47Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi - 15:55
Sevgi Eli’nden genç çifte 14 Şubat sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde genç çifte sürpriz yaptı. İhtiyaç duydukları eşyalar karşılanan Coşkun çiftinin nikahını da Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, ihtiyaç sahiplerine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımının yanı sıra, evlenecek çiftlerin mutluluklarına da ortak olmaya devam ediyor. Yardım eli bu kez Coşkun çiftine uzandı. Maddi yetersizlik nedeniyle evlenemeyen ve Efe adında 5 aylık çocukları olan Oğuzhan Coşkun ile Makbule Tuna çiftinin gelinlik, damatlık ve ev eşyaları sevgi Eli tarafından karşılandı.

 

Sevgi Eli’nin Anafartalar Mahallesi’nde yuvalarını kurduğu çiftin nikahını da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki nikah töreninde genç çiftlerin şahitliklerini Başkan Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız yaptı.

Nikah töreninde konuşan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, her zaman kadınların yanında olduklarını ve böyle güzel bir birlikteliğe vesile olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde böylesine güzel bir olayı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını belirterek, “Bugün özel bir gün. Bu iki gencimizin nikah akitlerini gerçekleştiriyoruz. Allah’ım bir ömür boyu mutlu etsin, bahtiyar eylesin. Biz de bu kararlarında, güzel günlerinde yanlarında olmak istedik. Sevginiz, mutluluğunuz, muhabbetiniz artarak sürsün. Allah’ım yolunuzu açık etsin, iki cihan saadeti versin. Evliliğiniz hayırlı mübarek olsun” dedi.

Genç çiftin nikah şahidi olan Berrin Zolan da, yeni evli çifti kutladı. Zolan, “Bu güzel günde gençlerimizin nikâhları hayırlı ve uğurlu olsun. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.