Denizli’de Serinhisar-Yatağan yolu yenilendi – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de Serinhisar-Yatağan yolu yenilendi

Denizli’de Serinhisar-Yatağan yolu yenilendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2021 Pazartesi - 10:42Güncelleme: 6 Eylül 2021 Pazartesi - 10:54
Denizli’de Serinhisar-Yatağan yolu yenilendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar ilçe merkezi ile Yatağan Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çeşitli nedenlerle yıpranan 4,5 kilometrelik yol yenilendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, AK Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Yatağan Mahalle Muhtarı Kamil Köprü ile birlikte ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

 

4,5 KİLOMETRELİK SATHİ KAPLAMA

İlçe merkezi ile Yatağan Mahallesi arasında bağyantıyı sağlayan 4,5 kilometrelik yol 9 metre genişliğinde yapıldı. Yıpranan asfalt tamamen kazınarak, sathi kaplamayla standartlara uygun hale getirildi.

Mahalle sakinleri Başkan Zolan’a yatırım için teşekkür ederek kurban kesip, dua etti. Eski hali ile engebeli ve yıpranmış olan yol, 4,5 kilometre uzunluğunda 9 metre genişliğinde yapıldı. Kazınan yol tamamen yenilenirken, 4,5 km'lik güzergah sathi kaplama ile standartlara uygun hale getiriliyor.

"MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Yatağan’a gelişinde kurban kesilerek karşılanan Başkan Osman Zolan, yıpranan yolun ulaşımı olumsuz etkilediğini söyleyerek, "Yolumuzu hem genişletiyoruz hem de baştan aşağıya yeniliyoruz. Serinhisar ilçemizden Yatağan’a giden yolu standartlara uygun, güzel bir hale getiriyoruz. Allah’ım hayırlı eylesin, kaza ve beladan korusun. Yol yapmaya, milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

“YOL MEDENİYETTİR”

Yol yapım çalışmalarında kendilerine destek veren ve güvenen Yatağanlılara teşekkür eden Zolan, "Yol medeniyettir. İnsanlarımızın ulaşımını sağlayan konforlu, güvenli ve riskleri azaltan standartlarda yollar yapmaya gayret ediyoruz. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yol yapım sırasında sabır gösteren, sıkıntı çeken tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yolumuz hayırlı olsun, güle güle kullansınlar ama trafik kurallarına dikkat de etsinler, kaza bela olmasın. Yatırımımız Serinhisarımıza, Yatağanımıza inşallah uzun yıllar hizmet etsin" diye konuştu.

Zolan, daha sonra Yatağan Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret edip hayırlı işler diledi, ayrıca vatandaşlarla da sohbet edip dertlerini dinledi