Şehit Dr Munise Özcan park yeniden düzenlendi – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Şehit Dr Munise Özcan park yeniden...

Şehit Dr Munise Özcan park yeniden düzenlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ocak 2024 Pazartesi - 14:04Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi - 14:05
Şehit Dr Munise Özcan park yeniden düzenlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi’ndeki Şehit Dr Munise Özcan Parkı’nı yeniden düzenleyerek hizmete sundu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukları salıncakta salladı, oyun parkındaki çocukların sevincine ortak oldu.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde görev yaparken, 112 ambulansı ile Denizli’ye hasta sevkiyatı sırasında geçirdiği trafik kazasında şehit düşen, bağışlanan organlarıyla da 6 kişiyi hayat veren Dr Munise Özcan’ın ismi adını taşıyan parkta yaşatılıyor.

 

Yıllar önce açılan, ancak işletmecilere kiraya verilmesi ve bakımsızlık nedeniyle mahalle sakinlerinin kullanamadığı Dr Munise Özcan Parkı, denizli Büyükşehir belediyesince yeniden düzenlendi. Düzenlenen törenle de yeni haliyle açılışı yapıldı.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şehit Doktor’un annesi Hafize Özcan, babası Muzaffer Özcan, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, ve vatandaşlar katıldı.

“ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAMALIYIZ”

Haberin DevamıReklam




Geçmişte Şehit Özcan’ın adını yaşatmak için karar alarak park yapılmasını sağlayan dönemin idarecilerine teşekkür eden Zolan, “Uzun yıllar sonra parkımızın durumu şehidimize yakışır boyuttan çıkmış, yapısal anlamda kötü duruma gelmişti. Parkın yeniden düzenlenmesine ihtiyaç duyulmuştu. Bu ülkeye, bu şehre hizmet edenleri, vatanı için canını veren şehitlerimizi unutmamak gerekiyor. İnşallah şehitlerimize sahip çıkmaya, terörün karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi.

Görev yaptıkları dönemde altyapıdan üstyapıya, köprülü kavşaklardan doğal gaz yatırımlarına, kültür merkezlerinden yeşil alanlara pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Zolan, çok sayıda parkı hizmete sunduklarını, 20 yıl önce gidilebilecek 3-4 park varken bugün bu sayının 1700’ün üzerinde çıktığını söyledi.

“ÖRNEK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ SUNUYORUZ”

Denizli’nin birçok belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent haline geldiğini ifade eden Zolan, “Yine el ele, kol kola birlikte koşmaya devam edeceğiz. İnşallah bu parkımızı insanlarımız kullandıkça şehidimizin ruhu şad olacak. Parkımız şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

ZOLAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise, Zolan’a teşekkür ederek, “Allah Osman Zolan Başkanımızdan razı olsun. Hem kendisine hem de ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı. Başkan Zolan, daha sonra parkta oyun oynayan çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi.