Denizli’de Şehir Tiyatrosu’ndan 3 farklı oyun – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de Şehir Tiyatrosu’ndan 3 farklı oyun

Denizli’de Şehir Tiyatrosu’ndan 3 farklı oyun

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2021 Salı - 11:58Güncelleme: 16 Kasım 2021 Salı - 12:07
Denizli’de Şehir Tiyatrosu’ndan 3 farklı oyun

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sahnelediği 3 farklı oyunla Denizlililere tiyatro keyfi yaşatıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu ay “Kuaförde Bir Gün”, “80 Günde Dünya Gezisi” ve “Tom, Dick ve Hary” isimli oyunları izleyiciyle buluşturuyor. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda “Kuaförde Bir Gün” ve “80 Günde Dünya Gezisi” oyunlarını sahneye koyan Şehir Tiyatrosu 26-27 Kasım günleri saat 20.00'de ise Tom, Dick ve Hary adlı eseri oynayacak. “80 Günde Dünya Gezisi” isimli oyun da 28 Kasım Pazar günü saat 14.00'de sahnelenecek.

Sezonu pandemi tedbirlerine uyarak açan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların 0 258 280 21 24 telefon numarasını arayabilecekleri belirtildi.

Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan Kuaförde Bir Gün adlı oyunu ilgiyle izledi. Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatroseverler ile buluştu. Sıradan insanların, hayallerini gerçekleştirmek için kalkıştıkları soygunun trajikomik öyküsünü anlatan ve iki perde olarak sahnelenen eser, büyük beğeni toplarken, oyuncular ise performanslarıyla uzun süre alkışlandı.

“SANATA VE SANATÇIYA HER ZAMAN DESTEK”

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başarılı bir performans sergileyen şehir tiyatrosu oyuncularını kutladı. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Zolan, Denizlilileri Şehir Tiyatrosu oyunlarını izlemeye davet etti.