Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği sürecek – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği sürecek

Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği sürecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Temmuz 2021 Perşembe - 12:06Güncelleme: 1 Temmuz 2021 Perşembe - 12:07
Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği sürecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, covid-19'la mücadelenin kahramanları sağlık çalışanları ile eczacılara yönelik sürdürdükleri ücretsiz toplu ulaşım desteğine 1 Ekim'e kadar devam edeceklerini bildirdi.

Covid-19 ile mücadeleye ilişkin yeni döneme bugünden itibaren geçilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini devam ettirme kararı aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik hayata geçirdiği belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım desteğini 1 Ekim'e kadar devam ettirecek.

“BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN YANINIZDA”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, covid-19'a karşı canları pahasına büyük bir gayret ve emekle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak, nasıl teşekkür etsek az. İyi ki varsınız. Bu zor süreçte büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımız Büyükşehir Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını 1 Ekim'e kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak covid-19'a yönelik tedbirlerine devam ettiklerini de belirten Zolan, "Tüm dünyanın olumsuz etkilendiği bu zorlu süreçte, gerek pandeminin yayılmasının önlenmesi, gerekse salgından olumsuz etkilenen hemşehrilerimiz, ailelerimiz ve esnafımıza yönelik desteklerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Aşılamanın artması ile birlikte sağlıklı günlere kısa sürede kavuşacağız. Tüm hemşehrilerimizi aşı olmaya, maske, mesafe ve hijyen kurallarını sürdürmeye davet ediyorum" diye konuştu.