Sağlık çalışanları için o süre uzatıldı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Sağlık çalışanları için o süre uzatıldı

Sağlık çalışanları için o süre uzatıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ocak 2021 Cumartesi - 10:07Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi - 10:08
Sağlık çalışanları için o süre uzatıldı

Denizli’de sağlık çalışanları 30 Haziran’a kadar sağlık kurumu çalışanları ile eczacılar toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmaya devam edecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi coronavirüse (Covid-19) karşı gece gündüz mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara ulaşım desteğini yeni yılda da sürdürecek. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik hayata geçirdiği belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım desteğine 30 Haziran 2021'e kadar devam edecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Covid-19'a karşı büyük bir özveri ve fedakarlıkla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu zor süreçte büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımız Büyükşehir Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanmaya devam edecek. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep beraber gelip, sağlıklı günlere kısa sürede kavuşacağız. Tüm hemşehrilerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uymalarını istiyoruz" dedi.