Pasaport ve ehliyet verecek nüfus müdürlükleri açıklandı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Pasaport ve ehliyet verecek nüfus müdürlükleri...

Pasaport ve ehliyet verecek nüfus müdürlükleri açıklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2018 Cuma - 20:09Güncelleme: 30 Mart 2018 Cuma - 20:48
Pasaport ve ehliyet verecek nüfus müdürlükleri açıklandı

Denizli’de, sürücü belgesi ile pasaport işlemlerinin yapılacağı nüfus müdürlükleri belli oldu.Bu arada nüfus cüzdanı ile ilgili değerli kağıt bedellerinin de anlaşmalı bankalara yatırılması gerektiği bildirildi.

Denizli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, 2 Nisan’dan itibaren sürücü belgeleri ve pasaport işlemleri ile ilgili başlayacak uygulama konusunda bilgilendiremede bulundu. Açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin işlemlerin Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredildiği anımsatıldı.

Bu konuda Denizli’de gerekli hazırlıkların tamamlandığı, 2 Nisan Pazartesi gününden itibaren hususi ve hizmet damgalı pasaportların İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünce, umuma mahsus pasaportlar ile sürücü belgelerinin Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas İlçe Nüfus Müdürlüklerince verileceği belirtildi.

DEĞERLİ KAĞIT ÜCRETİ BANKALARA

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı başvurusu sırasında ilçe nüfus müdürlüklerince tahsilatı yapılan değerli kağıt bedelinin 2 Nisan’dan itibaren vergi daireleri ve anlaşmalı 29 bankanın şubelerine ödeneceği, başvurularda hiçbir şekilde değerli kağıt bedeli tahsilatının yapılmayacağı kaydedildi. Kimlikle ilgili değerlei kağıt bedellerinin yatırılacağı bankalar şöyle:

Akbank T.A.Ş. ,Aktif Yatırım Bankası A.Ş. , Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. , Alternatifbank A.Ş. Anadolubank A.Ş., Arap Türk Bankası A.Ş., Cıtıbank A.Ş., Denizbank A.Ş., Burgan Bank A.Ş., Fibabanka A.Ş., Finansbank A.Ş., Hsbc Bank A.Ş. , Icbc Turkey Bank A.Ş., Ing Bank A.Ş., Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş., Odea Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., Turkishbank A.Ş., Turkland Bank A.Ş., Türk Ekonomi Bankası A.Ş., Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş., Türkiye Garanti Bankası A.Ş., Türkiye Halk Bankası A.Ş., Türkiye İş Bankası A.Ş., Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. , Vakıf Katılım Bankası A.Ş., Yapı Ve Kredi Bankası A.Ş., Ziraat Katılım Bankası A.Ş.