Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Özel İdare İşhanı’nın yıkımında dün akşam korku dolu anlar yaşandı. Yıkım sırasında enkaz bölgesinden yayılan gürültü ve toz bulutu, o anlara tanık olanları korkuttu.
Merkezefendi’nin Saraylar Mahallesi’nde Gazi bulvarı ve Enverpaşa Caddesi ile 459 Sokak arasında kalan alandaki Özel İdare İşhanı’nın yıkımına 26 Eylül’de başlandı. Yıkım çalışmalarının devam ettiği işhanında dün akşam korku dolu anlar yaşandı.
İş makinelerinin çalıştığı sırada yıkımın yapıldığı enkaz bölgesinden önce şiddetli bir gürültü yayıldı, ardından ortalığı toz bulutu kapladı. O anları görenler çalışma sırasında göçük meydana gelmesinden ve enkaz altında işçilerin kalmasından korktu.
Görgü tanıkları, yıkım alanından gelen “korkulacak bir şey” yok haberinin ulaşmasıyla rahat bir nefes aldı.