Orhan Hakalmaz’dan türkü ziyafeti – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Orhan Hakalmaz’dan türkü ziyafeti

Orhan Hakalmaz’dan türkü ziyafeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2022 Pazar - 12:15Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar - 12:15
Orhan Hakalmaz’dan türkü ziyafeti

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Orhan Hakalmaz, hayranlarına türkü ziyafeti çekti.

Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser verdi. Konser programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş ve Serhat Akbulut çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak ramazan ayını coşku, güzellik ve manevi bir ortamda pek çok özel etkinlikle bir başka yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz’ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Zolan, günün anısına Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti.

Konuşmanın ardından usta sanatçı programa katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sanatçının söylediği türkülere eşlik eden binlerce Denizlili, coşku içerisinde konseri takip etti.

Öte yandan, konser öncesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yer alan stantları gezen Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte ateşbaz gösterisini izledi.

BU AKŞAM AHMET YENİLMEZ SAHNEDE

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinlikleri hafta sonunda ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bu akşam saat 21.30’da da Ahmet Yenilmez II. Abdülhamit Han adlı tiyatro oyunu ile sahne alacak. Saat 20.30’dan itibaren eski ramazanları aratmayan dolu dolu programların olduğu Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtilirken, etkinliklerin detayına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.