Denizli’de öğrencileri kitapla buluşturan fuar – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de öğrencileri kitapla buluşturan fuar

Denizli’de öğrencileri kitapla buluşturan fuar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ekim 2023 Çarşamba - 14:05Güncelleme: 18 Ekim 2023 Çarşamba - 14:05
Denizli’de öğrencileri kitapla buluşturan fuar

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen kitap fuarına katılan öğrenciler, takip ettikleri yazarlar ile bir araya geliyor.

Türkiye’nin ünlü yazarlarını ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap Fuarı devam ediyor. Denizli ve çevre illerden çok sayıda kitapseverin katılım gösterdiği fuar, binlerce öğrenciyi kitap ve yazarlarla buluşturuyor.

Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki fuarı sık sık ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman, fuarın 22 Ekim’de sonlanacağını anımsattı. Fuarın mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini dile getiren Zolan, özellikle çocuk ve gençlerin kitapla buluşmasını istediğini belirtti.

Fuara gösterilen ilgiden mutlu olduklarını kaydeden Zolan, “İyi ki düzenlemişiz. Okuyan, araştıran, kitap kokusunu içine çeken çocuklarımızı, gençlerimizi görmek inanın çok güzel. İnşallah onlar ülkemizi, şehrimizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacak, bizden daha başarılı olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

FUARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Vatandaşların fuar alanına ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi, saat 09.00'dan itibaren iki saatte bir İstiklal Caddesi'ndeki kütüphane önünden ve Pamukkale Üniversitesi KYK önünden; Adalet Parkı’ndan ise saat 10.00’dan itibaren iki saatte bir ücretsiz otobüsler kaldırıyor. 22 Ekim’de kapılarını kapatacak fuar, saat 20.00'ye kadar hizmet veriyor.