Minik yüzücüler dereceye girebilmek için kulaç attı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Minik yüzücüler dereceye girebilmek için kulaç...

Minik yüzücüler dereceye girebilmek için kulaç attı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2023 Pazar - 15:42Güncelleme: 29 Ekim 2023 Pazar - 15:42
Minik yüzücüler dereceye girebilmek için kulaç attı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme yarışlarında 5 takımdan 163 sporcu dereceye girebilmek için kulaç attı.

Denizli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası devam ediyor. Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel gerçekleştirilen turnuvanın yüzme yarışı ayağı, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

9-10 Yaş Yüzme Yarışlarına Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Pamukkale Üniversitesi Spor Kulübü, Su Dünyası Spor Kulübü ve Denizli Yüzme Spor Kulübü olmak üzere 5 kulüpten 163 sporcu katıldı.

Bir süre müsabakaları izleyen Yarışlarına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yarışlara katılan sporculara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anı madalyası verdi.

Yarışlara katılanlara teşekkür eden Zolan, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarını daha da anlamlı hale getirmek için birçok branşta turnuva düzenlediklerini söyledi. Zolan, “Çocuklarımız, gençlerimiz maşallah pırıl pırıl. İnşallah sizler Cumhuriyetimizi daha ileri, daha güzele götüreceksiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz Cumhuriyeti zaten gençlerimize emanet etmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.