Denizli’de liselerarası münazara turnuvası – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Denizli’de liselerarası münazara turnuvası

Denizli’de liselerarası münazara turnuvası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2022 Pazartesi - 10:24Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi - 14:40
Denizli’de liselerarası münazara turnuvası

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası, 40 takımın katılımıyla başladı.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, davetliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Münazara turnuvasının 10.'sunu düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Birden, turnuvanın amacının kazanmak olmadığını, müsabakaların gençlerin kendilerini ifade etmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek destekleri için Başkan Zolan’a teşekkür etti.

Gençlerin ülkenin geleceğini oluşturduğunu ifade eden Zolan, gençleri çok sevdiklerini dile getirdi. Zolan, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceği inşa etmek ve daha ileriye, daha güzele ulaşabilmek adına donanımınızı artırmanız gerekiyor. Biliyorum ki sizler almış olduğunuz eğitimlerle bizlerden daha başarılı olup, daha da ileriye gideceksiniz" dedi.

Eğitime önem verdiklerini kaydeden Zolan, "Her şeyin başı eğitim. Bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdiğimiz turnuvamız çok verimli geçiyor. Kavga ile tartışmayı ayırmak çok kıymetli. Kendinizi en iyi şekilde ifade edebilmenizi, fikirlerinizi doğru dayanaklarla anlatmanızı arzu ediyoruz. Burada fikirler yarışacak. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.