Kuvvetli rüzgar ağaçları deviriyor, çatıları uçuruyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kuvvetli rüzgar ağaçları deviriyor, çatıları uçuruyor

Kuvvetli rüzgar ağaçları deviriyor, çatıları uçuruyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 14:24Güncelleme: 5 Şubat 2020 Çarşamba - 14:37
Kuvvetli rüzgar ağaçları deviriyor, çatıları uçuruyor

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan ve hızı giderek artan kuvvetli rüzgar, ağaç devrilmeleri ve çatı uçmalarına yol açıyor. Pamukkale’de, bir ağaç yoldan geçen minibüsün üzerine devrildi.

Kayıhan Mahallesi’nde, 10 metrelik kavak ağacı B.C. yönetimindeki minibüsün üzerine devrildi. Minibüs şoförünün ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Sabah saatleri olması dolayısıyla minibüsün boş olması olası facianın önüne geçti. Minibüste maddi hasar meydana geldi. Devrilen ağaç ise belediye ekipleri tarafından kesilerek kamyonete yüklenip olay yerinden kaldırıldı.

ELEKTRİK TELLERİNİ KOPARDI

Kuvvetli esen rüzgar, Sümer Mahallesi’ndeki 3. Sanayi Sitesi’nde de elektrik iletim hatlarında tel kopmalarına yol açtı. Çatıdan uçan malzeme, 44. Sokak’taki elektrik tellerini kopardı. Bu nedenle bölgede bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

BULDAN’DA ÇATILAR UÇTU

Buldan ilçesinde de etkili olan kuvvetli rüzgar, binalarda çatı uçmalarına neden oluyor. Karşıyaka ve Cumhuriyet mahallelerinde sert esen rüzgara dayanamayan bazı binaların çatıları, büyük gürültüyle yere düştü.