Kısıtlama bitti, caddeler insan seline döndü – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kısıtlama bitti, caddeler insan seline döndü

Kısıtlama bitti, caddeler insan seline döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:30Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:57
Kısıtlama bitti, caddeler insan seline döndü

Denizli’de, üç günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından haftanın ilk gününde evlerinde çıkan vatandaşlar, caddelerde insan selini yansıtan manzaralar oluşturdu. Mesafe kuralının yok sayılmasıyla üç günlük kapanmanın kazanımları bir günde heba edilmiş oldu.

Denizli’de 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar kendisini sokağa attı. Vatandaşlar banka işlemleri için uzun kuyruklar oluşturdu, caddelerde geçen çoğu vatandaşlar ise kuralları hiçe saydı. Kısıtlamanın olduğu günlerde boş olan sokaklarda ise araç trafiği meydana geldi. Polis ekipleri ise, yoğunluk olan bölgelerde vatandaşlara kurallara uyması yönünde uyarılarda bulundu. Kısıtlama sonrası bankalarda ve caddelerde oluşan yoğunluk havadan drone ile görüntülendi.

 

“SABAH BANKALARDA BAYAĞI YOĞUNLUK BAŞLADI”

Bankalarda uzun kuyruklardan yakınan Mehmet Bostancı, “Sabah bankalarda bayağı yoğunluk başladı, 3 gündür kısıtlama vardı. 45 dakika civarında bekleyen oluyor, yaşlılar burada zaten sosyal mesafe yok gibi bir birlerine yakınlar ve ben 25 dakika falan bekledim fazla bekleyende var. Öğlen yoğunluğunda daha fazla kalabalık var” dedi.

“12.00’DE GELDİM,YAKLAŞIK 3 SAATTİR BURADAYIM”

Bankada yaklaşık 3 saat beklediğini söyleyerek, kalabalığın aşırı olduğunu belirten Hatice Çelimli de “Saat 13.30’da açılacak dediler, kuyruğu görüyorsunuz bekliyorum. Çok fazla kişi var, pandemi diye bir şey yok zaten iç içe insanlar çok kötü gerçekten. Bugün maaşların son günü birde bağkur maaşları var, kredi ödemeleri var, bu Pandemiden dolayı krediler çok çekildi her halde bu yüzden çok fazla kalabalık var. Dayım emekli annem, kayınvalidem var, hepsi emekli onların maaşları kredileri derken para yatırmak için bekliyorum. Ben 12’de geldim yarıya kadar almadılar kapattılar sonra tekrar beklemeye başladım yaklaşık 3 saattir buradayım” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)