Büyükşehir ekipleri gece boyunca çalıştı – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir ekipleri gece boyunca çalıştı

Büyükşehir ekipleri gece boyunca çalıştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Aralık 2021 Pazar - 11:33Güncelleme: 19 Aralık 2021 Pazar - 11:40
Büyükşehir ekipleri gece boyunca çalıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yoğun bir çalışma başlattı.

Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, akşam saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli-merkez ve ilçelerde yolların kapanmaması için çalışıyor.

 

Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan karayolunun Cankurtaran geçişinde yoğun yağan kara karşı da sabaha kadar çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olası buzlanmaya karşı da tuzlama çalışması yaptı.

Öte yandan, tüm ilçelerde ekiplerini hazır bekletilen Denizli Büyükşehri Belediyesi ekipleri, ihtiyaç olan bölgelere karla mücadele araçlarını sevk ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kar yağışına karşı tüm önlemeleri aldıklarını kaydederek, vatandaşların güvenli seyahati için sahada çalışan ekiplere teşekkür etti.

Yolların kapanmaması için ekiplerin 24 saat görev başında olduğunu ifade eden Zolan, vatandaşların yola çıkmadan önce mutlaka kar lastiği, zincir ve çekme halatı gibi tedbirlerini alması gerektiğini söyledi.