İş insanları coronavirüs tedavisinde kullanılan 22 oksijen cihazı bağışladı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. İş insanları coronavirüs tedavisinde kullanılan 22...

İş insanları coronavirüs tedavisinde kullanılan 22 oksijen cihazı bağışladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Aralık 2020 Pazartesi - 20:53Güncelleme: 7 Aralık 2020 Pazartesi - 20:53
İş insanları coronavirüs tedavisinde kullanılan 22 oksijen cihazı bağışladı

Denizli’de iş insanları, coronavirüs tedavisinde kullanılan 22 oksijen cihazını Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine ve kamu hastanelerine bağışladı.

Cihaz bağışı dolayısıyla Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen tören, Vali Ali Fuat Atik, PAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, hayırseverleri temsilen Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk ‘ün katılımıyla yapıldı.

ATİK: DENİZLİLİLER İYİ GÜNDE DE ZOR GÜNDE DE KENETLENİR

Vali Ali Fuat Atik, törende yaptığı konuşmada, Denizlililerin her zaman farkını ortaya koyarak iyi günde olduğu gibi zor zamanlarda da birbiriyle kenetlenmeyi başardığını belirtti. Atik, Devlet millet el ele vererek sağlık camiamızın ihtiyaçları karşılanmış, devletimizin ilimizdeki şifa eli daha da güçlenmiştir. Denizli’deki kamu kurumlarımız, belediyelerimiz, odalarımız özellikle personel ve araç vererek filyasyon ekiplerini desteklediler ve halen de odalarımızla birlikte hayırseverlerimiz Denizli’ye olan desteklerini devam ettiriyor. Bu bağlamda hayırseverlerimiz, coronavirüs hastalarına nefes olacak 22 yüksek akımlı oksijen cihazını bağışlayarak sağlık ordumuzun hizmetine sundu. Hastalarımız ve sağlık camiamız adına tüm bağışçılara teşekkür ediyorum” dedi.

ERDOĞAN: 22 OKSİJEN CİHAZI BAĞIŞLANDI

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da pandemi dönemini atlatmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini belirterek; “Hiç beklemediğimiz bir salgınla karşı karşıya kaldığımız ve sıkıntılara rağmen kenetlenerek, el birliğiyle yol aldığımız bir dönemden geçiyoruz.
Bu düşünceyle Coronavirüs ile en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarımıza üyelerimizin ve iş dünyamızın gayret ve bağışlarıyla 22 oksijen cihazının bağışını gerçekleştirdik. İnşallah coronavirüs salgınından ülke olarak bir an önce kurtuluruz” diye konuştu.

Erdoğan, bağışta bulunan Bağışta bulunan Nihat Zeybekci (Turkuaz Tekstil), AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, DOSB adına Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uslu, Mustafa Küçüker (Küçüker Tekstil),Yakup Öğütcen (Öğütcen Otomotiv), Öztürk Taştan (Özata Gıda), Veli Cengiz (Cengizhan Lojistik), Mustafa Sert (Sertel İnşaat), Adem Kökçü (Nakliyat), Cüneyt Demirkan (Demsan Tekstil), Selahattin Çınar (Özçınar Elektrik), Nesa Tekstil, İbrahim Uzunoğlu (Egem Tekstil, Birtan Şahan, Halil Pekdemir, Mustafa Tuğrul, Osman Uğurlu ve Seyfi Başer’e teşekkür etti.

ÖZTÜRK, BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de coronavirüs ile mücadelede canlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarına ve bu mücadelenin yürütülmesinde yaptıkları bağışlarla her zaman destek olan hayırseverlere teşekkür etti. Öztürk, “Tüm bağışçılarımıza coronavirüs ile mücadelemizde gücümüze güç kattıkları için müteşekkiriz. Hastalarımıza devletimizin şifa elini uzatan, umut veren, gece gündüz demeden fedakârca ve özveriyle çalışan Denizli’deki sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.