İmece usulüyle yapılan okul eğitime açıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. İmece usulüyle yapılan okul eğitime açıldı

İmece usulüyle yapılan okul eğitime açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Eylül 2019 Pazartesi - 15:33Güncelleme: 16 Eylül 2019 Pazartesi - 15:37
İmece usulüyle yapılan okul eğitime açıldı

Denizlili Hayırseverler tarafından imece usulüyle yaptırılan Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu, eğitim-öğretime açıldı. Okulun yapımı için 22 hayırsever bağışta bulundu.

Açılış törenine Vali Hasan Karahan, AK Parti Milletvekili Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi sunulmasıyla başlayan törende konuşan Vali Hasan Karahan, “ Her yıl gelenek haline getirdiğimiz eğitim öğretim yılı ile birlikte yeni açılan okullarımızda eğitim öğretime başlıyoruz. Bu yıl da eğitim sevdalısı, gönlü zengin değerli Denizli halkımızdan 22 hayırseverimizin katkılarıyla Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nun açılışını gerçekleştireceğiz. Bu okulumuz 24 derslikli özel proje ve maliyeti 4 milyon 459 bin 220 liradır. Huzurlarınızda tüm hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Denizli’mizin bugünkü başarısında onların desteği çok büyük” dedi.

Vali Karahan, konuşmasının ardından okulun yapımında katkıda bulunan 22 hayırsevere plaket verdi.