Honaz yolu asfaltlandı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Honaz yolu asfaltlandı

Honaz yolu asfaltlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2023 Perşembe - 13:27Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe - 13:28
Honaz yolu asfaltlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla yolun 8 kilometrelik bölümü yenilendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Honaz yolunun Karakurt Mahallesi ile Ovacık Mahallesi arasındaki kalan bölümünde asfaltlama çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ile birlikte asfaltlama yapılan güzergahta incelemede bulundu.

Zulan, yol çalışmasıyla ilgili açıklamasında, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilin dört bir tarafında ihtiyaç olan ulaşım yatırımlarını hayata geçirdiğini, yaz sezonunda 500 kilometrelik asfalt yol hedefi için gayret ettiklerini ve çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.

Honaz Tüneli’nin çıkışında yer alan Ovacık Mahallesi ile Karakurt Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan yolun yıprandığını ve ulaşımın güvenli bir şekilde sağlanamadığını belirten Zolan, “Trafik yoğunluğu artan bu yolumuzu genişletip güvenli ve konforlu bir hale getirdik. Yolumuzu buradaki trafik yoğunluğunu kaldıracak en güzel hale getirdik. Allah’ım kazasız belasız kullanmayı, Denizlimize en güzel hizmetleri yapmayı nasip eylesin” dedi.

Çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini kaydeden Zolan, “Gece gündüz çalışıyoruz. Sağ olsun vatandaşlarımız da bize her zaman destek oluyor. Bize her zaman sevgilerini gösteriyor, her zaman işimizi en iyi şekilde yapma konusunda bizi motive ediyorlar. Tüm vatandaşlarımıza bu çalışmalarda göstermiş oldukları sabır ve desteklerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak ve başlarını öne eğdirmemek için doğru işlerin peşinde gece gündüz çalışarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.