Güvenlikçiler kapıları kilitledi, vatandaşlar kurbanlığıyla içeride kaldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Güvenlikçiler kapıları kilitledi, vatandaşlar kurbanlığıyla içeride...

Güvenlikçiler kapıları kilitledi, vatandaşlar kurbanlığıyla içeride kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Temmuz 2021 Salı - 09:40Güncelleme: 20 Temmuz 2021 Salı - 09:41
Güvenlikçiler kapıları kilitledi, vatandaşlar kurbanlığıyla içeride kaldı

Denizli’de, kurbanlık fiyatlarının düşmesi için arefe gününün son saatlerine kadar bekleyen vatandaşlar, şok yaşadı. Güvenlikçiler tarafından çıkış kapılarının kilitlenmesiyle içeride kalan vatandaşlar, kurbanlıklarıyla birlikte kapıların üzerinden atlamak sorunda kaldı.

Kurban Bayramına saatler kala, Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nda eşine az rastlanır anlar yaşandı. Daha uygun fiyatla kurbanlık alabilmek için arefe gününün son saatlerine kadar bekleyen vatandaşlar, alışverişlerini pazarın çalışma saatleri içerisinde tamamlayamayınca hiç akıllarına gelmeyecek bir manzarayla karşılaştı.

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde hayvan pazarının kapıları, mesainin dolması nedeniyle güvenlikçiler tarafından kapatıldı. Kurbanlıklarını satın alıp evlerine dönebilmek için kapılara yönelen onlarca vatandaş, kapının kilitli olması nedeniyle içeride mahsur kaldı. Çocuğundan yaşlısına birçok vatandaş, yüksek demir kapıların üzerinden atlayarak dışarıya çıkabildi. Kendileri dışarıya çıkabilen ancak satın aldıkları kurbanlıklarını içeride bırakmak zorunda kalan vatandaşların yardımına ise yetiştiriciler yetişti. Küçükbaş hayvanları kucaklayarak demir kapının üzerinde atlatan satıcılar, hayvanları sabah kesilebilmeleri için yeni sahiplerine teslim etti.

Kurbanlık telaşını içerisinde büyük bir şok ile karşılaşan vatandaşlar, yaşananlara tepki gösterdi. Durumun yetkililere iletilmesinin ardından kapılar açılarak, çıkışlara gece 01.00’e kadar izin verildi.

DENİZLİ (İHA)