Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Marım ve Ferdi Tayfur hayranları katıldı.
Yoğun ilgi nedeniyle Özay Gönlüm Salonu’nun dolması üzerine ikinci bir salon açılarak sinevizyon sistemi ile katılımcıların programı izlemesi sağlandı.
Duygu yüklü anların yaşandığı anma etkinliğinde Ferdi Tayfur’un şarkılarına yer verildi, Ahmet Selçuk İlkan da şiirler okudu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da yaptığı konuşmada, Denizli’nin sanatın ve sanatçının şehri olması için çalıştıklarının altını çizdi. Çavuşoğlu, “Bu şehrin insanı kültürüne, geçmişine, acısına, aşkına, sevdasına sahip çıkıyoruz. Bu şehrin insanı geçmişi ile geleceğe köprü kuruyor. Bizler sanatın ve sanatçının baş tacı olduğu bir Denizli için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.