Evde bakım hizmetleri için 4 yeni ambulans alındı – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Evde bakım hizmetleri için 4 yeni...

Evde bakım hizmetleri için 4 yeni ambulans alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ekim 2022 Pazar - 10:46Güncelleme: 16 Ekim 2022 Pazar - 10:47
Evde bakım hizmetleri için 4 yeni ambulans alındı

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaçlara hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezine 4 yeni ambulans alındı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ile birlikte Evde Bakım ve Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti.

Personelle sohbet eden ve yeni alınan 4 ambulansı inceleyen Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezinin günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını karşıladığını ve evde sağlık hizmeti sunduğunu belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezinin çok önemli bir ihtiyaca yanıt verdiğini kaydeden Zolan, "Vatandaşlarımızın mutluluğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Vatandaşımız bizden ne istiyorsa elimizden geleni yaptık, inşallah yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Önemli bir hizmet sunan birime tam donanımlı 4 yeni ambulans daha kazandırdıklarını söyleyen Zolan "Hasta nakil isteyen hemşehrilerimize daha hızlı hizmet verme imkanına kavuştuk. Böyle bir ihtiyacı karşılayacak kurumların olması ve bu kurumların başında Büyükşehir Belediyemizin geliyor olması çok kıymetli. Şimdiden hayırlı olsun. Allah’ım sağlıklı günler versin. Denizlimizde aç, bakımsız kalan, acı çeken, sahipsiz insan olmasın düşüncesiyle hareket ediyoruz. Yeni 4 hasta nakil ambulansımız ile çok daha üst seviye hizmet etme imkanı bulacağız. Şehrimize, insanlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, 3 doktor, 41sağlık personeli, 3 fizyoterapist, 13 ambulans, 78 araç ve 230 personeliyle Denizlililere hizmet veriyor.