Emre Aydın’dan Zafer Bayramı konseri – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Emre Aydın’dan Zafer Bayramı konseri

Emre Aydın’dan Zafer Bayramı konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ağustos 2023 Perşembe - 10:25Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe - 10:25
Emre Aydın’dan Zafer Bayramı konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde sahne alan Emre Aydın, hayranlarıyla buluştu. Delikliçınar Meydanı’nı dolduran binlerce kişi, Emre Aydın’ın şarkılarını hep birlikte söyledi.

Kentteki 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Emre Aydın konseri ile dün akşam da devam etti. Konserden saatler öncesi 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nı doldurmaya başlayan vatandaşlar, sevilen sanatçı Emre Aydın’ın sahneye çıkmasını heyecanla bekledi.

Meydanı dolduranlara müzik ziyafeti çeken Emre Aydın, kendine has yorumu ve sevilen şarkılarıyla 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini topladı.

Programda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlililerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Zolan, “Bu ülkenin bugünlere gelmesinde canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü de saygı ve hürmetle anıyorum” dedi.

Hür ve bağımsız yaşamanın bedelinin verilen kurtuluş mücadelesinde ödendiğini vurgulayan Zolan, “Bugün burada bu bayrağın altında bu etkinliği yapabiliyorsak, hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunun bedeli ödendi. Bedelini ödeyenler de şehitlerimiz, gazilerimiz ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzdür. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Onların emanetini bu güzel ülkemizi, bayrağımıza hep birlikte sonsuza kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacak inşallah” diye konuştu.

Sanatçı Emre Aydın ile selfie yapan Zolan, daha sonra günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.