Emekli amirallerin bildirisine tepkiler – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Emekli amirallerin bildirisine tepkiler

Emekli amirallerin bildirisine tepkiler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Nisan 2021 Pazar - 10:26Güncelleme: 4 Nisan 2021 Pazar - 10:27
Emekli amirallerin bildirisine tepkiler

Emekli 103 amiralin, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili yayınladığı bildiriye tepkiler geldi. Tepkilerde, “Milletimiz demokrasiden emekli olmadı” ifadelerine yer verildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal medya hesabından “Darbe heveslisi, cunta sevicilere tavsiyemdir. Aziz milletimiz asla demokrasiden ‘emekli’ olmadı, olmayacaktır! Dün olduğu gibi, bugün de milletimizin iradesinin emrinde, liderimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise “Vesayetçiler yine rol kapmanın derdine düşmüş. Milli iradeyi yok sayarak, demokrasiyi ayaklar altına alarak, adım atacağını zannedenler yine hainlik peşindeler. Hızla büyüyen, güçlenen Türkiye’nin önüne set çekmek isteyenlere #HodriMeydan. Artık eski Türkiye yok! #HaddiniziBilin” paylaşımını yaptı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de paylaşımında “Çürümüş düşüncelerinizin ürünü darbeler ve bildiriler ile hükümete ayar verme devri bitti! Size tek tavsiyem #HaddiniziBilin! Yine de biz bildiğimizi okuruz derseniz #HodriMeydan! Unutmayın, en iyi bildiriyi milletimiz yazar” ifadelerine yer verdi.